categoryTopBlock
Matta

Utomhusmatta

1 433st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

Utomhusmattor billigt online hos Chilli

Vad ska jag välja för material på en utomhusmatta?

Det säger sig självt att mattor som är tänkta till att vara utomhus bör vara i ett sådant material som klarar av alla slags väder. Våra billiga utomhusmattor här på Chilli är tillverkade i polypropylen. Plastmattor klarar sig bra utomhus utan att bli ofräsha. Om du planerar att ha en matta i tyg ute på balkongen eller liknande så bör den i alla fall ligga under tak för att undvika väta. En tygmatta som ligger blöt kan börja lukta och går sönder snabbare.

Kan jag köpa runda utomhusmattor på Chilli?

Ja, du kan absolut köpa en rund matta hos oss. Online här på Chilli finner du ett par olika modeller av runda mattor som går bra att använda utomhus.

Hur tar jag hand om min utomhusmatta på bästa sätt?

Att se till att ibland tvätta av din utematta är bra. Kanske en gång inför säsongen och sedan innan den läggs undan för vintern. Skulle du spilla något på mattan så är det bäst att göra rent den direkt. På så vis håller den längre och du får mer tid att njuta av din fina utomhusmatta.

Vad är det för storlekar på era utomhusmattor?

Vi på Chilli erbjuder mattor för utomhusbruk i flera olika storlekar. Har du en lite mindre utomhusplats där din utematta ska ligga så kan en storlek på 120x180 räcka gott och väl. Men vi tillhandahåller utemattor ända upp till storlek 200x290 för dig som har en stor plats att täcka.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj