Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Matta

Matta utomhus

559 st produkter
Visar 24 av 559 produkter
1
...
24

Populära filtreringar

Utomhusmattor billigt online hos Chilli

 • Vad ska jag välja för material på en utomhusmatta?

  Det säger sig självt att mattor som är tänkta till att vara utomhus bör vara i ett sådant material som klarar av alla slags väder. Våra billiga utomhusmattor här på Chilli är tillverkade i polypropylen. Plastmattor klarar sig bra utomhus utan att bli ofräsha. Om du planerar att ha en matta i tyg ute på balkongen eller liknande så bör den i alla fall ligga under tak för att undvika väta. En tygmatta som ligger blöt kan börja lukta och går sönder snabbare.
 • Kan jag köpa runda utomhusmattor på Chilli?

  Ja, du kan absolut köpa en rund matta ute hos oss. Online här på Chilli finner du flera olika modeller av runda mattor ute som går bra att använda utomhus, men även inomhus eller på den inglasade altanen.
 • Hur tar jag hand om min utomhusmatta på bästa sätt?

  Att se till att ibland tvätta av din utematta är bra. Kanske en gång inför säsongen och sedan innan den läggs undan för vintern. Skulle du spilla något på mattan så är det bäst att göra rent den direkt. På så vis håller den längre och du får mer tid att njuta av din fina utomhusmatta.
 • Vad är det för storlekar på era utomhusmattor?

  Vi på Chilli erbjuder utemattor i flera olika storlekar. Har du en lite mindre uteplats där din matta utomhus ska ligga så kan en storlek på 120x180 räcka gott och väl. Har du en större plats där du vill ha en utomhusmatta har Chilli mattor ute ända upp till storlek 200x290 för dig som har en stor plats att täcka.