Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sängkläder

Bäddset & påslakanset

310 st produkter
Visar 24 av 310 produkter
1
...
13

Populära filtreringar

Bäddset och påslakanset är viktiga tillbehör för en bekväm och stilren säng. Ett bäddset inkluderar vanligtvis ett påslakan och ett örngott, medan ett påslakanset inkluderar endast påslakan. Dessa set kommer i olika färger, mönster och material för att passa olika smaker och behov. De är tillverkade av högkvalitativa tyger, vilket ger en mjuk och skön känsla när man ligger i sängen. Att ha ett vackert och välmatchande bäddset eller påslakanset kan verkligen lyfta inredningen i sovrummet och skapa en avslappnad och mysig atmosfär.

Vanliga frågor om Bäddset & påslakanset

Vilka olika material och färger finns för bäddset och påslakanset?

Det finns många olika material och färger att välja mellan för bäddset och påslakanset. Några vanliga material inkluderar bomull, satin, linne och mikrofiber. Bomull är det mest populära valet på grund av sin mjukhet, andningsförmåga och hållbarhet. Satin ger en lyxig känsla och är vanligtvis gjord av silke eller syntetiska fibrer. Linne är känt för sin naturliga känsla och förmåga att vara svalt på sommaren och varmt på vintern. Mikrofiber är ett syntetiskt material som är mjukt och lättskött.

När det gäller färger finns det ett brett utbud att välja mellan. Du kan hitta allt från neutrala toner som vitt, grått och beige till djärva och livliga färger som rött, blått eller grönt. Det beror helt på din personliga smak och inredningsstil.

Vad ingår vanligtvis i ett komplett bäddset eller påslakanset?

Ett komplett bäddset eller påslakanset inkluderar vanligtvis följande delar:

  • Påslakan: Ett påslakan är en stor tygbit som används för att täcka över täcket eller dynan.
  • Örngott: Ett örngott är en tygpåse där man stoppar in kudden.
  • Eventuellt övriga kuddar eller dekorativa kuddar som kan ingå i setet för att ge en enhetlig stil.

Det är vanligt att bäddset eller påslakanset säljs i olika storlekar beroende på sängens storlek och inkluderar vanligtvis alla ovanstående delar för att ge en komplett och enhetlig uppsättning för att bädda sängen.

Hur kan valet av bäddset och påslakanset påverka sängens utseende och komfort?

Valet av bäddset och påslakanset kan påverka sängens utseende och komfort på flera sätt:

  • Utseende: Ett bäddset och påslakanset i en specifik färg eller mönster kan ge sängen en helt ny stil och förändra hur rummet ser ut. Genom att välja matchande eller kontrasterande färger och mönster kan du skapa olika atmosfärer i sovrummet.
  • Komfort: Materialvalet är viktigt för sängens komfort. En mjuk och följsam påslakan kan ge en skön och mysig känsla när du lägger dig ner. Material som bomull, linne eller satin kan vara bra alternativ för att skapa en bekväm sovupplevelse.
  • Kvalitet: Valet av bäddset och påslakanset av god kvalitet kan påverka hur länge de håller och hur bekväma de är att sova i. Bättre kvalitet innebär oftast att materialet är mer hållbart och att sömmarna är bättre sydda, vilket kan bidra till en bättre sovupplevelse.
  • Allergier och känslighet: Om du har allergier eller är känslig mot vissa material kan valet av bäddset och påslakanset vara extra viktigt. Att välja hypoallergena material eller material som är lätta att tvätta och hålla rena kan vara en bra idé för att undvika allergiska reaktioner eller obehag.