Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Bäddset & påslakanset

Påslakan Rea

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

Ladda upp med nya bäddset från Chilli's Black Friday REA

Hos oss på Chilli hittar du massor av bäddset i olika färger, mönster och kvaliteter. När det är rea är det bra att passa på att förnya sovrummet med något annorlunda. De bäddset du hittar hos oss är av hög kvalitet och ger en trivsam känsla i sovrummet.

Finns det bäddset på Rea?

Det finns ett stort urval vackra bäddset hos oss på Chilli som är sköna att bädda med. Nu när det är Black Friday Rea kan du passa på att alla hemmets sovrum en ny look. Du kan välja bland våra romantiska, klassiska, moderna och roliga bäddset och hitta det som passar in i ditt hem på vår Black Friday Rea.

Hur väljer jag bäddset från Rean?

På Chilli har vi alltid ett stort sortiment vackra och dekorativa bäddset som ger sovrummet en ombonad känsla. När vi har Black Friday Rea kan du passa på att unna dig ett lite lyxigare påslakanset eftersom det är nu du kan fynda hög kvalitet extra billigt. Bädda efter humör, årstid eller storhelg. Det finns alltid en anledning att förnya och få omväxling i hemmet och sovrummet.

Är påslakan på Rea av samma höga kvalitet som vid ordinarie pris?

De bäddset som finns på Chilli Rea ingår vanligtvis i vårt ordinarie sortiment av bäddset och påslakan i hög kvalitet. När du väljer påslakan på rea under aBlack Friday får du helt enkelt samma påslakanset till bästa pris och kan passa på att byta till något helt nytt. Har du frågor om de påslakan och påslakanset som finns hos oss på Chilli är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice.