Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Sovkudde

Innerkudde & huvudkudde

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter
En bra nattsömn är viktigt för hälsan och en av de viktigaste faktorerna är en bekväm sovkudde. Men vad gör man om kudden behöver bytas ut eller uppgraderas? Då kan en innerkudde till sovkudden vara en bra lösning. På Chilli hittar du ett brett utbud av innerkuddar till sovkuddar i olika material och storlekar, så att du kan hitta den perfekta huvudkudden för din sömnkomfort. Uppdatera din huvudkudde med en ny innerkudde och ge dig själv en god nattsömn!

Vilket material är bäst för en innerkudde till sovkudden?

Det bästa materialet för en innerkudde till sovkudden beror på dina personliga preferenser. Många föredrar fjäderfyllning eller dunfyllning på grund av dess mjukhet och stödjande egenskaper, medan andra föredrar syntetiskt material för dess allergivänliga egenskaper och lätta tvättbarhet. På Chilli hittar du både fjäderfyllda och syntetiska innerkuddar för att hitta den sovkudden som passar dig bäst.

Kan jag tvätta min innerkudde till sovkudden i maskin?

Ja, de flesta innerkuddar till sovkudden kan tvättas i maskin. Vi rekommenderar dock att du följer tvättråden som följer med kudden för att säkerställa att den inte skadas under tvättningen.

Hur ofta ska jag byta ut min innerkudde till sovkudden?

Det rekommenderas att du byter ut din innerkudde till sovkudden ungefär varannan till var tredje år, beroende på hur mycket du använder kudden och hur väl den har tagits om hand. En kudde som är gammal och sliten kan påverka din sömnkomfort och orsaka nacksmärta och andra besvär.