Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Sovkudde

Kroppskudde & gravidkudde

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter
Sov gott med Chillis kroppskuddar och gravidkuddar. Våra kuddar är designade för att erbjuda optimalt stöd och avlastning för kroppen så att du kan njuta av en god natts sömn. Kroppskuddar och gravidkuddar kan hjälpa till att minska trycket på lederna, lindra ryggont och ge ett extra stöd och komfort i liggläge. Utforska vårt sortiment av kroppskuddar och gravidkuddar här på Chilli idag och hitta rätt kroppskudde för dig!

Hur använder man en kroppskudde?

En kroppskudde kan användas på flera olika sätt för att erbjuda stöd och avlastning till kroppen. Du kan placera kudden mellan benen för att minska trycket på höftlederna, eller använda den som stöd för ryggen när du sitter eller ligger ner.

Vad är fördelarna med att använda en gravidkudde?

En gravidkudde kan ge extra stöd och komfort under graviditeten genom att avlasta mage, rygg och höfter. Det kan också hjälpa till att förbättra sömnen och minska obehag som kan uppstå på grund av graviditeten.

Måste man vara gravid för att använda en gravidkudde?

Nej, en gravidkudde kan användas av alla, man som kvinna. En kroppskudde kan användas både som stöd och avlastning vid ammning, som en trygg omfamnande plats att sova i, eller om du har rygg eller andra problem som kan avlastas genom extra stöd till kroppen.

Finns det olika storlekar och modeller på gravidkuddar och kroppskuddar att välja på hos Chilli?

Ja, hos oss på Chilli hittar du flera olika storlekar och modeller på gravidkuddar och kroppskuddar för att passa olika behov. Det finns kuddar som är formade som ett U eller ett C för att ge stöd till rygg, höfter och mage samtidigt, medan andra modeller är mer enkla och utformade för att ge extra stöd till en specifik del av kroppen. Välja den kroppskudden eller gravidkudden du tycker ser skön och bekväm ut så kommer du garanterat bli nöjd.