Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Möbeltyg

Möbelöverdrag innemöbler

49 st produkter
Visar 24 av 49 produkter
1
...
3

Att byta ut möbler i hemmet kan bli en dyr affär, men med möbelöverdrag kan du ge dina möbler ett helt nytt utseende utan att behöva köpa nya. På Chilli hittar du möbelöverdrag för olika typer av innemöbler, såsom soffor, fåtöljer och matstolar. Våra möbelöverdrag kommer i olika färger och mönster, så att du enkelt kan hitta ett som passar din stil och inredning. Byt ut möbelöverdraget efter säsong eller när du vill ha en förändring i hemmet. Det är både ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att ge dina möbler nytt liv.

Möbelöverdrag billigt online hos Chilli

  • Varför bör jag använda möbelöverdrag?

    De flesta som väljer att köpa möbelöverdrag har små håriga familjemedlemmar. När du har husdjur är det praktiskt att gömma den riktiga möbelklädseln vid de tillfällen då man har gäster. Det är trevligare att möblerna inte ständigt är fulla med djurhår. En annan anledning till att inhandla t ex billiga stolsöverdrag är att du vill förlänga möblernas livslängd. Överdrag skyddar dina möbler mot slitage och fläckar.
  • I vilka material kan jag köpa stolsöverdrag?

    Många överdrag tillverkas av polyester men det finns gott om olika modeller och tyger. Om överdragen ska användas till stolar som används varje dag kan det vara skönt att ha något tyg som är snällt mot familjens ryggar, bakdelar och lår. Det finns också vackra och festliga överdrag som är avsedda att användas vid mer festliga tillfällen, såsom bröllop. I de fallen kan du kosta på dig att prioritera elegant och festligt utseende framför bekvämlighet.
  • Hur bär jag mig åt för att tvätta mitt stora möbelöverdrag?

    Om du valt ett som inte riktigt ryms i din tvättmaskin kan du tvätta det för hand i badkaret. Det går att använda vanligt tvättmedel och varmt vatten. Läs på tygets tvättanvisning och torka ditt möbelöverdrag på en tvättställning eller hängd över en dörr.