categoryTopBlock
Övrigt utemöbler

Dynförvaring & möbelskydd

312st produkter

Utemöbler kan ibland vara en tung historia och när vädret blir hårt kan det bli besvärligt om man tvingas flytta in möblerna, både för kroppen och utrymmesskäl. På Chilli kan du hitta räddande möbelöverdrag i form av bland annat dynboxar och möbelskydd som tar hand om dina utemöbler och dess tillbehör när de inte används. Vi säljer många utemöbler som klarar att stå ute året runt, men även dessa mår bra av att skyddas för att slippa onödigt slitage. Använd dig av möbelöverdrag och förläng livslängden på dina utemöbler avsevärt. Köp ditt möbelöverdrag hos oss på Chilli redan idag.
 

Öka livslängden på dina utemöbler

Med våra möbelöverdrag kommer du kunna njuta av dina utemöbler med tillbehör i många år framöver. Ett möbelöverdrag i form av en dynbox eller dynpåse är en billig försäkring till dina utemöbler och du kan på så vis få ut det mesta av dem. Genom att använda dig av möbelöverdrag kommer också kostnaderna för övrigt underhåll att sjunka – du behöver exempelvis inte rengöra dem lika ofta, trots att alla våra utemöbler kräver ytterst lite underhåll. Våra möbelöverdrag finns i flera olika storlekar, material och färger för att du ska kunna hitta något som passar just dig och din inredningsstil.

Bland vårt breda sortiment av möbelöverdrag hittar du bland annat:


Vi erbjuder extra stora dynboxar och dynpåsar för dig som har stora möblemang eller många sittdynor på uteplatsen.
 

Beställ online

Beställ ditt möbelöverdrag online på Chilli redan idag och säkra möblernas välfärd. Vi bjuder på frakten och det är 365 dagars öppet köp! 

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Vattentät
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stapelbar
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar