Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbelskydd

Grillöverdrag

25 st produkter
Visar 24 av 25 produkter
12

När våren är på väg och värmen börjar smyga sig på är det dags att börja förbereda trädgården för långa dagar av grillning och sociala tillställningar. Men vad gör man när man inte använder grillen? Att skydda den från regn, sol och vind är en bra idé för att förlänga livslängden på din grill. Här på Chilli hittar du ett stort utbud av grilloverdrag som hjälper dig att hålla din grill i toppskick under lång tid framöver. Så tveka inte att investera i ett bra grilloverdrag idag!

  • Vad är fördelarna med att använda ett grilloverdrag?

    Ett grilloverdrag skyddar din grill från väder och vind och förlänger dess livslängd. Det är ett enkelt och effektivt sätt att hålla din grill i gott skick året runt. Dessutom behöver du inte oroa dig för att grillen ska bli smutsig eller rostig.
  • Hur väljer jag rätt grilloverdrag för min grill?

    För att välja rätt grilloverdrag är det viktigt att mäta din grill och välja ett överdrag som passar dess storlek och form. Se till att välja ett överdrag som är tillverkat av ett tåligt material som klarar av både sol, regn och vind. Det är också en bra idé att välja ett överdrag med justerbara band så att du kan dra åt det ordentligt och undvika att det blåser av.
  • Hur underhåller jag mitt grilloverdrag?

    För att hålla ditt grilloverdrag i gott skick är det viktigt att du rengör det regelbundet. Torka av det med en fuktig trasa och tvätta det om det blir riktigt smutsigt. Förvara överdraget på en torr och skyddad plats när det inte används för att förlänga dess livslängd.