Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbelskydd

Presenning

39 st produkter
Visar 24 av 39 produkter
12

Populära filtreringar

Hos Chilli hittar du presenningar i en rad olika utföranden, välj om du vill ha en grön, svart eller vit presenning. Oavsett om du är i behov av en stor eller liten presenning, hittar du det med all säkerhet här hos Chilli. Täck över sådant du vill skydda mot olika väder och förläng livstiden på dina ägodelar. Välkommen att utforska vårt stora utbud.

Vanliga frågor och svar

 • Hur bygger man ett vindskydd med presenning?

  Beroende på var du behöver ett vindskydd finns det olika metoder för att bygga vindskydd. Är det i skogen är det enklast att hitta två träd med ca 3-5 meters avstånd. Fäst sedan presenningen i alla fyra kanter runt träden med hjälp av snöre och rep. Fundera på åt vilket håll vinden blåser och fäst sedan upp vindskyddet så du stoppar vinden.
 • Vad ska jag tänka på vid val av presenning?

  Först och främst behöver du ha funderat på vad du ska ha presenningen till. Du behöver även ha klart för dig hur stor presenning du behöver samt om du har krav på material och funktion.
 • Vad kan jag använda en presenning till?

  En pressing kan användas till en rad olika saker. Du kan använda den som ett skyddsöverdrag för trädgårdsmöbler, grillar, ved, bilar och mycket mer. De kan även användas som skydd mot olika väderförhållanden som till exempel regn, vind och solljus.
 • Vilken presenning är bäst för båt?

  Det absolut bästa är en båtpresenning, den är nämligen formsydd och anpassar sig efter din båt. Men självklart kan du använda en vanlig presenning också. Se bara till att spänna fast den ordentligt och att du köper en som är tillräckligt stor.
 • Hur fäster jag presenningen?

  En presenning bör fästas ordentligt. För att skydda öljetterna bör du fästa presenningen med gummistroppar och gummilina.