Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Presenning

Svarta presenningar

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

En svart presenning är en vanlig produkt som används för att täcka och skydda olika typer av föremål. Presenningen är tillverkad av ett starkt och tåligt material som kan motstå väder och vind. Den svarta färgen gör också att presenningen är mer diskret och mindre synlig. Presenningar används ofta för att täcka båtar, bilar, trädgårdsmöbler och andra föremål som behöver skyddas från regn och sol. De är också vanliga vid byggprojekt för att skydda material och verktyg från väder och vind. En svart presenning är en praktisk och kostnadseffektiv lösning för att skydda dina tillhörigheter.

Vanliga frågor om Svart presenning

Vad används svart presenning till?

Svart presenning används oftast för att täcka och skydda material och föremål från regn, sol och vind. Den kan användas för att täcka båtar, tak, byggnader, trädgårdsmöbler och andra saker som behöver skyddas från väder och vind. Svart presenning kan också användas för att skapa skugga eller för att dölja saker som inte ska synas.

Finns det svart presenning som är vattentät?

Ja, det finns svarta presenningar som är vattentäta. Det är vanligt att presenningar används för att skydda material eller föremål från regn och fukt. Det är viktigt att välja en presenning med rätt material och tjocklek för att säkerställa dess vattentäthet och hållbarhet.

Hur kan jag bäst underhålla och rengöra en svart presenning?

För att underhålla och rengöra en svart presenning kan du följa dessa steg:

  1. Börja med att skaka av presenningen för att avlägsna löst smuts och damm.
  2. Använd en mjuk borste eller trasa för att torka av presenningen och avlägsna eventuell ytlig smuts.
  3. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt några droppar av ett milt rengöringsmedel. Använd en svamp eller borste för att applicera rengöringsmedlet på presenningen. Undvik att använda hårda borstar eller skurmedel som kan skada presenningen.
  4. Skölj presenningen noggrant med rent vatten för att avlägsna allt rengöringsmedel.
  5. Torka presenningen med en ren trasa eller låt den lufttorka i solen.
  6. För att förhindra mögel och lukt kan du behandla presenningen med en presenningsspray eller en blandning av vatten och vinäger.

Genom att följa dessa steg kan du rengöra och underhålla din svarta presenning för att förlänga dess livslängd.