categoryTopBlock
Möbelskydd

Vita presenningar

32st produkter
  • Vit

Vad används en vit presenning till?

En vit presenning är ett fyrkantigt skynke som man använder för att täcka över något, som ett skydd mot väder och vind eller för att det ska se fräscht och snyggt ut. Exempelvis kan du på vintern skydda dina utemöbler på altanen med att lägga över en vit presenning, så håller de sig fina mycket längre. Byggpresenningar skyddar när man renoverar eller bygger hus. Man kan täcka över det mesta med en vit presenning, och den passar lika bra på båten som i sommarstugan.

Hur sätter jag fast en vit presenning?

En presenning har hål i kanterna, som kallas öljetter, och i dem kan man fästa linor, så att allt hålls på plats. Om det blåser mycket kan man vara extra aktsam om öljetterna och hänga tyngder i dem i stället för att fästa med linor. Det finns också speciella klämmor för att fästa en presenning med.

Är en vit presenning vattentålig?

Presenningar är vattentäta eller vattenavstötande. Själva tanken med en presenning är ju att den ska skydda mot väder och vind. Presenningar är oftast fiberarmerade och de finns i olika storlekar för att passa i olika sammanhang. Titta i Chillis utbud när du behöver en vit presenning.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)