Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Visar 15 av 15 produkter

Hitta produkter för underhåll av utemöbler hos Chilli! På våren är det äntligen dags att plocka fram trädgårdsmöblerna. Oavsett om du har nya eller gamla utemöbler så är det viktigt att tänka över det där med underhållet av möblerna, så att de håller sig snygga inför denna och kommande somrar. Möblerna håller sig snygga längre om de tas väl omhand. Även om många av våra utemöbler är underhållsfria, kan ett bra rengöringsmedel vara en god idé. Spana in vårt breda utbud av underhåll till utemöbler!

Vi nordbor har alltid tyckt om trämöbler på våra uteplatser. Trämöbler gör sig bra i våra trädgårdar och utomhusmiljöer och de knyter på något vis an till naturen runt omkring oss. Trä är ett levande material som passar fint på uteplatsen. Beroende på vilket träslag dina utemöbler är tillverkade i behöver de olika typer av underhåll. 

Trädgårdsmöbler i konstrotting är också allt mer vanligt förekommande i våra nordiska trädgårdar och hem. Möbler i konstrotting är inte bara väldigt sköna utan är även mycket trevliga att titta på. En annan fördel med möbler i konstrotting är att de kräver minimalt med underhåll. De klarar av väder och vind utan att ta någon skada. Du kan dock vilja rengöra dina konstrottingmöbler regelbundet så att de håller sig fräscha hela säsongen, och fler framöver. 

Utöver dessa, mest vanligt förekommande material på utemöbler, har vi utemöbler i plast, aluminium och textilene. För underhållstips för dessa  rekommenderar vi att du kikar in vår kategori “Material” här under utemöbler.

På Chilli kan du hitta underhåll till dina utemöbler som antingen håller dina möbler fräscha eller bättrar på färgen. I vårt utbud av underhåll hittar du:

  • konstrotting conditioner
  • plastbehandling
  • bättringsfärg till vit lasyr, honung, mahogny och valnöt
  • textilskydd
  • träskydd
  • anti-mögel spray
  • kristallspray