Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Balkong & altan

Balkonggolv

165 st produkter
Visar 24 av 165 produkter
1
...
7

Balkonggolv är den yta som täcker golvet på en balkong. Det finns olika material som kan användas för att konstruera balkonggolv, inklusive trä, betong och kompositmaterial. Trägolv ger en varm och naturlig känsla, medan betonggolv är robusta och tåliga. Kompositmaterial är ett populärt val då det kombinerar fördelarna med både trä och betong. Balkonggolv måste vara tåliga för att klara av väderförhållanden som regn, snö och sol. Det är också viktigt att balkonggolv är säkra och har en yta som inte är för halkig för att undvika olyckor.

Vanliga frågor om Balkonggolv

Finns det olika typer av golv jag kan lägga på min balkong?

Ja, det finns olika typer av golv som du kan lägga på din balkong. Här är några vanliga alternativ:

  • Trägolv: Trägolv ger en naturlig och varm känsla till balkongen. De kan vara antingen massiva träplankor eller kompositträ som är mer hållbart och lättskött.
  • Trallgolv:: Är populära val för balkonggolv eftersom det är hållbart och lättskött och lätt att lägga in och ta bort.
  • Plast- eller vinylgolv: Plast- eller vinylgolv är ett prisvärt alternativ och är enkla att installera. De är också lättskött och tåliga mot väder och vind.
  • Gummimattor: Gummimattor är ett bekvämt alternativ för balkonggolv. De är lätta att lägga och tar upp stötar och ljud. Dessutom är de vattentäta och kan enkelt rengöras.

Innan du väljer ett golv till din balkong är det viktigt att ta hänsyn till faktorer som väderförhållanden, underhållsbehov och personlig stil för att hitta det bästa alternativet för dig.

Kan jag ha en plastmatta på mitt balkonggolv?

Ja, det är möjligt att ha en plastmatta på balkonggolvet. En plastmatta kan vara ett bra val för att skydda golvet och göra det mer tåligt mot väder och slitage. Dessutom kan en plastmatta vara lätt att rengöra och underhålla. Se till att välja en plastmatta som är lämplig för utomhusbruk och som är behandlad för att klara av väderförhållanden. Innan du lägger ut matten, se till att balkonggolvet är rent och torrt för att undvika att fukt eller smuts fastnar under mattan.

Får man lägga trall på balkong?

Ja, det är vanligtvis tillåtet att lägga trall på balkongen. Trall kan vara ett bra sätt att förnya och förbättra utseendet och funktionaliteten på balkongen. Det är dock viktigt att kontrollera med din bostadsrättsförening eller hyresvärd för att se om det finns några specifika regler eller restriktioner för att lägga trall på balkongen. Vissa föreningar kan ha specifika krav på material, installation eller underhåll av trallen.