Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Utemöbler & utemiljö

Balkong & altan

948 st produkter
Visar 24 av 948 produkter
1
...
40

Välkommen till Chillis sortiment av möbler och tillbehör för balkong och altan! Här hittar du allt du behöver för att skapa en trivsam och härlig utomhusyta, oavsett om du har en liten balkong eller en stor altan. Vi erbjuder allt från praktiska och platsbesparande utemöbler till stilsäkra och bekväma loungemöbler för härliga sommarkvällar. Vårt sortiment inkluderar också en mängd olika tillbehör såsom parasoller, dynor och kuddar för extra komfort. Hos oss på Chilli hittar du det mesta för att skapa din perfekta balkong- eller altanmiljö.

Vilken typ av inredning passar bäst för en liten balkong?

För en liten balkong kan det vara praktiskt och snyggast att välja praktiska och platsbesparande möbler såsom hopfällbara stolar och bord eller en sittbänk med förvaring. En mindre loungesoffa eller en hängstol kan också vara ett bekvämt alternativ som tar minimalt med plats.

Kan jag använda mina utemöbler på altanen året runt?

Det är generellt sett rekommenderat att förvara utemöblerna under vintermånaderna för att förlänga deras livslängd. Om du vill använda dina utemöbler under vintern är det viktigt att skydda dem mot väder och vind, samt att regelbundet rengöra och behandla dem med lämpliga produkter.

Vilket material är bäst för utemöbler på balkong och altan?

Det beror på personliga preferenser och vilken typ av miljö som möblerna kommer att användas i. Trämöbler ger en rustik och naturlig känsla medan metall och aluminium ger en mer modern och minimalistisk stil. Rattan och andra konstrottingmaterial är lättskötta och passar bra för utomhusbruk, medan plastmöbler är ett mer budgetvänligt alternativ.