Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 14 av 14 produkter

Trallgolv på balkongen kan vara den perfekta lösningen för att skapa en härlig utomhusmiljö på en begränsad yta. Vårt sortiment av trall för balkong inkluderar olika material, färger och storlekar för att passa din unika stil och behov. Välj mellan träslag som akacia och teak för en naturlig och rustik känsla, eller välj kompositmaterial för en mer hållbar och lättskött lösning. En trall på balkongen ger en mjuk och behaglig yta att gå på och ökar möjligheterna för en bekväm och avkopplande utomhusmiljö på din balkong.

Får man lägga trall på balkong?

Ja, det går utmärkt att lägga trall på en balkong. Trall på balkongen är både praktiskt och dekorativt och är ett utmärkt val för att ge balkongen en fräsch och ombonad känsla. Balkongtrall läggs löst och är därför enkel att installera. Balkongtrall skapar en mjuk och behaglig yta att gå på och är dessutom enklare att hålla ren än betonggolv eller mattor, som annars kan förekomma som golv på balkonger.

Hur väljer jag rätt storlek på min balkongtrall?

Storleken på din balkongtrall beror på storleken på din balkong. Mät noggrant innan du väljer storlek för att säkerställa att trallen passar perfekt på din balkong.

Hur installerar jag trall på min balkong?

Installationen av din balkongtrall beror på vilken typ av trall du väljer och om du vill installera den själv eller anlita en professionell fackman. Följ instruktionerna som följer med trallen eller kontakta en expert för att säkerställa en korrekt installation.