categoryTopBlock
Balkongodling

Blomlåda & balkonglåda

412st produkter
Populära filtreringar

Hos oss på Trademax hittar du blomlådor i många olika utföranden. Vi har blomlådor i trä, metall och olika balkonglådor. Våra blomlådor kan du även hitta i olika storlekar så du enkelt kan välja en som passar dig och dina behov. Beställ din nya blomlåda billigt online från trademax.se.

Vanliga frågor och svar

Vilken blomlåda ska jag köpa?

Vid val av blomlåda beror det på vad du är ute efter och hur mycket plats du har. Har du en stor trädgård passar en stor blomlåda perfekt. Vid mindre utrymmen säljer vi självklart blomlådor för balkong eller som du kan fästa på väggen. Oavsett hur stor plats du har, hittar du med all säkerhet en blomlåda som passar dig och dina behov.

Hur länge håller en blomlåda?

Våra blomlådor kan hålla upp till 15 år, om du tar hand om dem på rätt sätt. Självklart spelar material och väder roll i livslängden på blomlådorna.

Kan jag bara plantera blommor i blomlåda?

I en blomlåda kan du plantera både blommor och grönsaker. Det enda du behöver är jord, bra placering av din blomlåda och rätt typ av näring. På så vis kan dina planteringar växa ordentligt och du fyller ditt hem av härlig växtlighet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)