Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Dynor

Sittdyna & ryggdyna utemöbler

228 st produkter
Visar 24 av 228 produkter
1
...
10

Våra många sittdynor fyller både en praktiskt och en estetisk funktion. Inte nog med att de tillför komfort, de gör även utemöblerna snyggare och gör det möjligt för dig att sätta din personliga prägel på dem. Vi har ett stort utbud av både enfärgade och mönstrade sittdynor för utomhusbruk. Mixa och matcha som du vill och behagar. Med sköna sittdynor kan du njuta fullt ut av sommarens alla stunder. Dina utestolar blir helt enkelt kompletta med sittdynor.

Vanliga frågor och svar

 • Varför ska jag använda stolsdynor?

  Att använda en dyna på en stol fyller flera syften. Den viktigaste är komfort. Stolsdynan gör sittplatsen mjukare och bekvämare. De flesta orkar sitta längre om det finns en bekväm stolsdyna på stolen eller i loungefåtöljen. Stolsdynor gör också möbler mer estetiskt tilltalande. Många tycker att det blir en piggare stämning med snygga stolsdynor. Billiga stolsdynor kan du byta då och då och förnya rummets design på ett enkelt sätt. Gäller det utemöbler så brukar de inte vara gjorda för att användas utan dynor. Det blir hårt, tråkigt och obekvämt, så här har vi samlat ett härligt utbud av stolsdynor för utomhusbruk.
 • Hur väljer jag en bra stolsdyna för utomhusbruk?

  Tänk först efter var du vill ha dynorna. Används de vid matbordet och ni har små barn kan det vara bra om materialet går lätt att rengöra. Ska ni ha sittdynor till solstolarna får de gärna vara tjockt stoppade och tåla lite extra i form av väder och vind.
 • Kan stolsdynor maskintvättas?

  Det kan variera beroende på material och modell. Kontrollera alltid med vår kundservice eller på tvättmärkningen på sittdynorna. Om de inte får maskintvättas kan du alltid använda textilrengöring och tvätta ytan. Vissa stolsdynor är avdragbara så de kan tvättas utan stoppningen. Då kan du också handtvätta dina dynor.
 • Hur sköter jag om sittdynor till solstolar?

  Sittdynor till solstolar är avsedda för att användas i varmt och torrt väder. Det är naturligt att tyget så småningom bleks men det ser trevligt ut på sitt sätt. När du använt färdigt stolsdynan för dagen ska den förvaras inomhus eller åtminstone under tak för att inte bli förstörd.