Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Övriga grillar

Pizzaugn & vedugn

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

En riktigt god pizza kräver en hög värme och kort tillagningstid. För att uppnå detta kan du använda en pizzaugn eller vedugn, som ger pizzan den autentiska smaken och karaktären som du känner igen från pizzerior i Italien. På Chilli hittar du ett stort utbud av pizzaugnar och vedugnar i olika storlekar och prisklasser, som passar för både professionella kockar och hemmakockar. Med en egen pizzaugn eller vedugn kan du enkelt laga goda pizzor hemma och imponera på dina vänner och familj.

Vad är fördelen med en vedugn?

En vedugn ger en autentisk smak och karaktär till pizzan, med en hög värme och kort tillagningstid som ger en knaprig botten och saftig fyllning.

Hur väljer jag rätt pizzaugn eller vedugn från Chilli?

För att välja rätt pizzaugn eller vedugn bör du överväga storleken på ugnen, vilken typ av bränsle den använder, och vilken typ av mat du vill laga. Tänk också på hur ofta du kommer att använda ugnen och vilken budget du har att spendera.

Hur tar jag hand om min pizzaugn eller vedugn?

För att ta hand om din pizzaugn eller vedugn, se till att rengöra ugnen efter varje användning och ta bort eventuell aska och smuts. Se till att ugnen är helt torr och täckt när den inte används, och använd skydd för att undvika skador på ugnen.

Kan jag använda min pizzaugn eller vedugn till annan matlagning?

Absolut! Vissa pizzaugnar och vedugnar kan användas för att laga annan mat också, som bröd, kött, fisk och grönsaker i grytor. Detta ger dig möjlighet att laga en mängd olika rätter och experimentera med nya recept.