Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utemöbler & utemiljö

Grill

153 st produkter
Visar 24 av 153 produkter
1
...
7

Populära filtreringar

Vi köp av grill billigt behöver du fundera på vilka förutsättningar du har för att grilla. Bor du i hyreshus kan en elgrill vara bra att använda då de inte osar eller producerar någon rök. Har du ett stort utrymme och grannar som inte störs av matos kan gasgrillen eller kolgrillen vara perfekt för dig. Oavsett vilken typ av grill du är på jakt efter hittar du den med all säkerhet här hos Chilli. Välkommen att utforska vårt stora utbud av lyxiga grillar online.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer grill?

    Det absolut viktigaste är att du inte väljer en för liten grill. Du vill få plats med all mat samtidigt. Det är även bra att fundera på vilken typ av grill som passar dig, då det idag finns många olika varianter. Är det en klassisk kolgrill du är på jakt efter? Eller kanske en gasolgrill så du kan tillaga mycket mat samtidigt? Det är heller inte fel att vara den miljövänliga och välja en elgrill.
  • Hur får man bra glöd på grillen?

    Det är miljövänligt att tända grillen med en eltändare. Låt tändaren ligga bland grillkolen eller briketterna i ungefär 10 minuter, då får du en jämn och fin glöd. Tipset är även att tända grillen cirka en halvtimme innan du ska börja grilla. Det är först när kolen eller briketterna är täckta av en ljusgrå aska som du kan börja grilla.
  • Hur sköter jag om min grill?

    Tänk på att alltid täcka för din grill när du inte använder den. Då skyddar du den mot alla möjliga typer av väder. Det är även bra att ha som rutin att alltid rengöra din grill efter användning. Med en bra grillborste kan du enkelt rengöra grillgallret så du slipper förkolnade rester.