Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Grilltillbehör

Grillgaller

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter
Grillning är en fantastisk sommaraktivitet som inte bara ger god mat, utan också en trevlig stund med familj och vänner. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av grillgaller som passar alla typer av grillar, oavsett om du grillar på kol, gas eller med elektricitet. Våra grillgaller finns i olika storlekar och former för att passa olika behov och typer av mat som ska tillagas. Med ett grillgaller från Chilli kan du vara säker på att du får en produkt av hög kvalitet som kommer att ge dig en fantastisk grillupplevelse.

Passar Chillis grillgaller alla typer av grillar?

Ja, våra grillgaller är utformade för att passa de flesta typer av grillar, oavsett om du grillar på kol, gas eller elektricitet. Det är dock viktigt att kontrollera storleken på grillgallret och jämföra det med storleken på din grill innan du köper.

Vad är skillnaden mellan ett vanligt grillgaller och ett gjutjärnsgaller?

Gjutjärnsgaller har bättre värmefördelning än vanliga grillgaller och är idealiska för att tillaga kött med hög fetthalt. De behåller också värmen längre än vanliga grillgaller och ger en jämnare tillagning.

Hur rengör jag mitt grillgaller?

För att rengöra ditt grillgaller kan du använda en grillborste och varmt vatten eller ett speciell grillrengöringsmedel. Se till att grillgallret svalnar innan du rengör det.