Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Grill & utekök

Utekök

29 st produkter
Visar 24 av 29 produkter
12

Under sommaren vill vi vara ute så mycket som möjligt, speciellt under varma sommarkvällar. Då är det perfekt att ha ett utekök där du kan njuta av sommaren hela dagen ända in på kvällen. Hos oss på Chilli kan du välja mellan olika högkvalitativa utekök billigt. Välkommen att utforska vårt breda sortiment av utekök och tillbehör!

Vanliga frågor och svar

  • Hur vet jag vilket utekök som passar?

    Vilket utekök du ska välja beror på hur stor trädgård du har och var du hade tänkt placera det. När du vet plats och utrymme kan du enkelt välja mellan våra utekök i olika storlekar, på så vis hittar du ett som är perfekt för dig och din trädgård.
  • Är det svårt att installera ett utekök?

    Nej, det är enkelt. Till alla Chillis utomhuskök medföljer det en beskrivning hur du ska montera köket. Det är oftast väldigt enkelt att dra vatten till sitt utekök och placerar du köket nära ett eluttag är möjligheterna till inspirerande matlagning många. Med våra olika modeller kan du lätt bygga ihop ditt utekök själv.
  • Behöver jag tillbehör till mitt kök utomhus?

    Det är alltid till fördel att ha ett utekök med alla funktioner. En grill är ju given, men det är även bra med vask, arbetsbänk och en fin serveringsbricka. Då kan du med familj och vänner njuta av en härlig måltid tillsammans.