Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 196 produkter
1
...
9

Välkommen till Chillis samling av dammar och fontäner! Låt dig fascineras av våra vackra och unika vatteninstallationer som ger liv och harmoni till din trädgård. Gör dig redo att uppleva en ny nivå av avkoppling och njutning i trädgården när du utforskar vårt sortiment av högkvalitativa dammar och fontäner.

Skapa en inbjudande atmosfär i trädården genom att installera en damm eller en fontän. De dammar och fontäner vi erbjuder på Chilli är designade för att skapa en känsla av frid och balans samtidigt som de förvandlar din trädgård till en oas. Utforska vårt noggrant utvalda utbud idag och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för din trädgård.

Vilka typer av dammtillbehör och fontäner finns att köpa på Chilli?

Hos Chilli hittar du ett brett sortiment av dammtillbehör och fontäner, inklusive självständiga fontäner, väggfontäner, dammkit och mycket mer för att passa alla stilar och trädgårdar.

Är dammar och fontäner svåra att underhålla?

Underhållet för dammar och fontäner varierar, men generellt kräver de regelbunden rengöring och kontroll av vattenkvaliteten. Vissa fontäner kan behöva extra skötsel under vintermånaderna för att förhindra frostskador.

Är dammar och fontäner energisnåla?

Många av våra dammar och fontäner är utrustade med energisnåla pumpar och LED-belysning för att minimera energiförbrukningen och erbjuda en miljövänlig lösning för din trädgård.

Kan jag använda en damm eller fontän inomhus?

Ja, här på Chilli hittar du både fontäner för inomhusbruk och utomhusbruk. Vi har även bordsfontäner och tillochmed chokladfontäner. Om du är osäker på om fontänen kan användas inomhus är du varmt välkommen att kontakta vår kunniga kundservice.