Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 12 av 12 produkter
Utforska vårt utbud av vackra fågelbad som lockar fåglar och djur till din trädgård. Med Chillis breda utbud av fågelbad i olika material, stilar och storlekar kan du hitta det perfekta fågelbadet för din trädgård. Fågelbad är inte bara estetiskt tilltalande, utan hjälper också fåglar att hålla sig rena och avlägsna parasiter, vilket är avgörande för deras hälsa. Ge dina fjäderbeklädda vänner en plats att svalka sig och dricka vatten samtidigt som du förvandlar din trädgård till ett levande och inbjudande utrymme.

Hur rengör jag mitt fågelbad?

Rengör ditt fågelbad regelbundet genom att tömma det på vatten, skrubba det med en mjuk borste och fylla på med rent vatten. Undvik att använda starka kemikalier som kan vara skadliga för fåglarna. Rengöring hjälper till att förhindra tillväxt av alger och bakterier, vilket skapar en hälsosam miljö för fåglarna.

Vilket material är bäst för ett fågelbad?

Det finns många material att välja mellan när det gäller fågelbad, som sten, keramik, metall och betong. Valet av material beror på dina personliga preferenser, budget och trädgårdens stil. Varje material har sina fördelar och nackdelar, så överväg deras hållbarhet, vikt och underhåll innan du fattar ett beslut.

Var ska jag placera mitt fågelbad?

Placera ditt fågelbad på en öppen yta i trädgården där det är lätt för fåglarna att se det. Se till att det finns skydd i form av träd eller buskar i närheten, så att fåglarna kan fly undan rovdjur om det behövs. Placera fågelbadet på en platt yta för att förhindra att det välter och håll det på avstånd från fönster för att minska risken för kollisioner.