Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Visar 24 av 199 produkter
1
...
9

Med bra och rymlig utomhusförvaring kan du enkelt förvara verktyg, dynor eller liknande utan att de tar plats inomhus. Utforska vårt breda sortiment och beställ utomhusförvaring billigt från Chilli.

Vanliga frågor och svar

  • Varför behöver jag utomhusförvaring?

    Oavsett om du har en stor eller liten trädgård är utomhusförvaring bra att ha. Förvaringslådor och dynboxar för dynor samt förvaringslådor för olika verktyg är bra alternativ för förvaring utomhus. Det är även bra att ha under vinterhalvåret. Då kan du förvara alla dina verktyg och dylikt utan att de tar skada.
  • Vad bör jag förvara utomhus?

    Olika typer av redskap, såsom spadar och krattar är sådant som vi inte använder så ofta men vill ha nära till hands. Placera dem i en förvaringslåda så vet du alltid var du har dem samtidigt som de inte tar upp plats i garaget eller verkstaden.
  • Vad ska inte förvaras utomhus?

    Sådant som är känsligt för fukt och temperaturskillnader bör inte förvaras utomhus, exempelvis elektronik. Vissa möbler och inredning kan ta skada av fukt, det är därför bättre att förvara det inomhus de månader det är fuktigt ute. Detta gäller speciellt möbler och inredning i naturmaterial.