Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 24 av 72 produkter
1
...
3

Även om ditt utemöblemang är tillverkat för att tåla utomhusklimat så bör du tänka på att skydda både möbler och dynor från regn och smuts. Med hjälp av dynförvaring & möbelskydd kan du förlänga livstiden på dina dynor och utemöbler, hålla de snygga och ha glädje av de längre. Hos oss på Chilli hittar du överdrag för dina utemöbler. Du hittar även dynboxar, som är ett snyggt och praktiskt sätt att förvara dina dynor på när de inte används. Välkommen att utforska vårt sortiment och hitta dynförvaring & möbelskydd billigt online.

  • Vad ska jag tänka på när jag väljer dynförvaring?

    När du har bestämt dig för att köpa dynförvaring behöver du fundera på vilken storlek och vilket material du vill ha. Vill du att matcha din loungegrupp med din dynförvaring eller vill du bryta av och köra på ett helt annat material? På Chilli hittar du billiga dynboxar i allt från trä till plast och konstrotting för att du ska kunna välja det som passar dig bäst. Det kan också vara smart att bestämma var dynlådan ska stå i förhand. Kommer den flyttas runt i trädgården eller på altanen kan det vara en bra idé att satsa på en dynbox med hjul och handtag för att lättare kunna transportera den. Om du vill säkra dina dynor erbjuder vi även olika varianter av dynbox med hänglås.
  • Hur stor dynförvaring behöver jag?

    Storleken på din dynlåda beror såklart på hur många och hur stora dynor som ska få plats. När du ska förvara dynor utomhus vill du kanske även förvara kuddar och filtar i samma dynbox för att snabbt och lätt komma åt dem. Köp dynförvaringslåda efter din personliga smak och behov av förvaring.
  • Vad ska jag tänka på när jag ska köpa möbelskydd?

    Ett möbelskydd skyddar dina utemöbler från UV-ljus, smuts, vind och vatten. Det viktigaste när du ska köpa skyddsöverdrag till dina utemöbler är att du väljer ett möbelskydd som är tillräckligt stort för att täcka möblerna. Det är också viktigt att det finns ett visst utrymme mellan dina utemöbler och möbelskyddet för att möjliggöra för ventilation. Innan du använder ditt möbelskydd så bör du rengöra och torka av din loungegrupp, hammock eller utemöbler så att de är fria från fukt.