Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Kyl- & värmeförvaring

Kylbox & värmebox

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

För att njuta av sommaren och din uteplats som mest är en kylbox ett måste! På Chilli har vi ett gäng kylboxar som alla stillar multipla behov. Vi har exempelvis en kyllåda som även fungerar som sittplats och vi har ett alternativ som även kan användas som barbord! Visst är det underbart när man kan få ut så mycket bra saker av en och samma möbler! Håll dina läskande, törsläcknade drycker iskalla och njut av solen på bästa vis i dina utemöbler! 

Kylboxen – Sommarens smartaste tillbehör!

På Chilli finns ett brett utbud av kylboxar att välja mellan! Våra kylboxar är lika snygga som smarta och funktionella. Vad sägs om en kylbox som kan användas både som sidobord och sittplats? Din kylbox blir snabbt sommarens smartaste trädgårdsmöbel som du bara inte vill vara utan. Njut av härliga stunder i din trädgård eller på uteplatsen i sommar, med din dryck på kylning nära till hands hela tiden. Flytta runt kylboxen efter behov i trädgården och på uteplatsen och låt det bli en praktisk extra sittplats när du får gäster på besök. Kylboxarna i vårt utbud är integrerade i möbler, för att kunna fylla fler funktioner. Det gör kylboxarna både snygga och flexibla och tillåter dig att planera din uteplats på ett smart sätt.

Kylboxar i konstrotting

Kylboxar i konstrotting är lika trendigt som det är lättskött och ett utmärkt materialval för dig som vill använda din kylbox som ett kompleterande tillbehör till dina utemöbler eller din loungegrupp. Konstrotting är ett syntetiskt framställt platsmaterial som tillräckligt mjukt för att fläta och är ett vanligt material på utemöbler för att efterlikna naturrotting, men som är ett mycket tåligare material. Konstrotting är ett mycket tåligt och väderbeständigt material som klarar av vårt nordiska klimat och kräver minimalt med skötsel. Välj med fördel en kylbox i konstrotting i sommar!

Vi på Chilli har en förkärlek för smarta möbler och tillbehör som är lika praktiska som stilsäkra! Vi har ett brett utbud av utemöbler för att du ska kunna planera och uppleva din sommar så som du vill. Förutom möblerna i sig finns det även en hel del tillbehör att välja mellan för att fullända din uteplats. En smart kylbox är bara början!