categoryTopBlock
Trädgårdstält

Partytält

86st produkter

På Chilli hittar du ett brett utbud av praktiska och snygga partytält för alla dina utomhusevent. Våra tält är designade för att passa alla typer av fester och samlingar, oavsett om det är ett företagsevent, bröllop, födelsedagsfest eller trädgårdsfest.Våra partytält är tillverkade av högkvalitativt material och kommer i olika storlekar och stilar för att passa dina behov och förväntningar. Med våra prisvärda lösningar kan du enkelt skapa en härlig atmosfär och skydda dig och dina gäster från sol, vind och regn.

Inspirerande partytält för oförglömliga fester och tillställningar

Vilka storlekar finns det på partytält?

Partytält finns i en rad olika storlekar, från små 3x3 meter till stora 10x30 meter och ännu större. Valet av storlek beror på antalet gäster, typ av evenemang och den plats som är tillgänglig för uppförandet av tältet.

Kan jag hyra ett partytält från Chilli?

Tyvärr erbjuder vi inte uthyrning av partytält, men vi har ett brett utbud av prisvärda alternativ för att du ska kunna köpa ditt eget partytält till ett förmånligt och konkurrenskraftigt pris.

Är det svårt att montera och demontera ett partytält?

Nej, de flesta partytält är enkla att montera och demontera, dock kan mer en en person krävas vid resning av de större modellerna av partytält. Varje partytält kommer med tydliga instruktioner och de nödvändiga verktygen för att underlätta resningsprocessen. Dessutom finns det många modeller som är designade för snabb och enkel montering.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)