Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

Flaggstångsbelysning är en viktig del av att visa respekt och uppmärksamma flaggan som hissas. Genom att belysa flaggan på natten kan den synas och hedras även under mörka timmar. Flaggbelysning kan vara i form av spotlights eller ljusramper som riktas mot flaggan för att ge den tillräckligt med ljus. Det finns olika typer av flaggstångsbelysning, inklusive energisnåla LED-lampor och traditionella glödlampor. Vissa flaggstångsbelysningar är även utrustade med sensorer för att tända och släcka automatiskt vid solnedgång och soluppgång. Att ha en korrekt installerad flaggstångsbelysning bidrar till att visa flaggan på ett respektfullt och synligt sätt.

Vanliga frågor om Flaggstångsbelysning

Hur sätter man upp belysning i flaggstång?

För att installera belysning på en flaggstång bör du välja en speciellt utformad belysningslösning med justerbar arm för att rikta ljuset mot flaggan. Fäst belysningsarmen på flaggstången med klämmor eller liknande fästanordningar och anslut sedan belysningen till en utomhusvänlig elektrisk källa med en förlängningskabel. Viktigt att följa tillverkarens anvisningar och säkerhetsriktlinjer för en korrekt och säker installation.

Är det bara passande med flaggstångsbelysning under jul eller vintertid?

Nej, det är inte bara passande med flaggstångsbelysning under jul eller vintertid. Flaggbelysning kan användas året runt för att lysa upp flaggstången och flaggan, oavsett säsong. Det är vanligt att använda flaggstångsbelysning under natten för att flaggan ska vara synlig och respekterad även när det är mörkt. Det kan dock vara extra stämningsfullt att ha belysning under jul eller vintertid, men det är inte begränsat till den tiden på året.