Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 4 av 4 produkter

Ljusnät är en praktisk och dekorativ belysningslösning som används för att skapa stämningsfulla ljuseffekter både inomhus och utomhus. Dessa nät består av små lampor som är fördelade jämnt över en yta och kan enkelt draperas över träd, buskar, väggar eller andra ytor för att skapa en vacker ljusdekoration. Ljusnät finns i olika storlekar och färger, och de är populära för att skapa en festlig atmosfär vid olika tillfällen eller för att ge extra ljus och liv åt trädgårdar och rum.

Vanliga frågor om Ljusnät

Hur mycket el drar ett ljusnät?

Elförbrukningen för ett ljusnät beror på antalet lampor och deras effekt. Generellt sett drar ett ljusnät med LED-lampor betydligt mindre el än ett Ljusnät med glödlampor. Ett typiskt ljusnät med LED-lampor kan dra mellan 5-20 watt, medan ett Ljusnät med glödlampor kan dra betydligt mer, upp till 100 watt eller mer.

Det är alltid bra att kontrollera på förpackningen eller i tekniska specifikationer för det specifika Ljusnätet för att få exakt information om dess elförbrukning.

Hur sätter man ljusnät ute?

För att sätta upp ljusnät utomhus behöver du följa några steg:

  1. Börja med att planera var du vill ha ljusnätet och mäta ytan för att se hur mycket nät du behöver.
  2. Fäst nätet på en stabil yta, till exempel en vägg, ett träd eller en häck. Du kan använda klammer, snören eller fästanordningar.
  3. Se till att ansluta ljusnätet till en utomhusströmkälla. Kontrollera att nätet är kompatibelt med utomhusbruk och att strömkällan är säker och skyddad från väder och fukt.
  4. Testa att ljusnätet fungerar genom att koppla in det och se till att alla lampor lyser som de ska.
  5. Var försiktig med att undvika att nätet blir trasslat eller skadat när du sätter upp det utomhus.

Kom ihåg att alltid läsa och följa instruktionerna som medföljer ljusnätet för bästa resultat och säkerhet.