Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 16 av 16 produkter

LED-belysning utomhus är en populär och effektiv lösning för att belysa trädgårdar, terrasser och gångvägar. LED-lampor har en lång livslängd och är mycket energieffektiva, vilket gör dem till en miljövänligare alternativ än traditionella glödlampor. Dessutom ger LED-belysning starkt och klart ljus, vilket gör det lättare att se och röra sig utomhus på kvällen. LED-lampor finns i olika färger och stilar, vilket ger möjlighet att skapa olika atmosfärer och effekter. Oavsett om det är för funktionell belysning eller för att skapa stämning, är LED-belysning utomhus ett utmärkt val.

Vanliga frågor om LED belysning utomhus

Hur vet jag att min LED belysning är anpassad för utomhusbruk?

För att vara säker på att din LED-belysning är anpassad för utomhusbruk, bör du titta efter följande egenskaper:

  • IP-klassificering: Kontrollera att LED-belysningen har en hög IP-klassificering, såsom IP65 eller högre. IP-klassificeringen indikerar hur väl produkten skyddas mot inträngande vatten och damm. För utomhusbruk bör du välja en LED-belysning med en hög IP-klassning för att säkerställa att den är tålig mot väderförhållanden.
  • Robust konstruktion: Utomhusbelysning bör vara tillverkad av slitstarka material som klarar av att stå emot väder och vind. Kontrollera att lampan har en robust konstruktion och att den är skyddad mot korrosion.
  • Väderbeständighet: Se till att LED-belysningen är konstruerad för att klara av extrema temperaturer och fuktighet. Det är viktigt att den är tålig nog att användas utomhus under olika väderförhållanden.
  • CE-märkning: Kontrollera att LED-belysningen är CE-märkt. CE-märkningen indikerar att produkten uppfyller de grundläggande säkerhetskraven inom EU.

Genom att följa dessa riktlinjer kan du vara säker på att din LED-belysning är anpassad för utomhusbruk och kommer att hålla länge i utomhusmiljöer.

Kan jag ha timer på min LED-belysning utomhus?

Ja, du kan använda en timer för att styra din LED-belysning utomhus. En timer gör det möjligt att automatiskt slå på och stänga av belysningen vid specifika tider på dagen. Detta kan vara användbart för att spara energi och för att ge belysning när det behövs, som till exempel under kvällen eller tidigt på morgonen.

Finns det olika typer av LED-belysning utomhus?

Ja, det finns olika typer av LED-belysning som kan användas utomhus. Här är några vanliga typer:

  • LED-strålkastare: Dessa är kraftfulla ljuskällor som kan användas för att belysa trädgårdar, fasader eller andra utomhusområden.
  • LED-vägglampor: Dessa monteras vanligtvis på väggar och ger en jämn och riktad belysning på uteplatser eller trädgårdar.
  • LED-spotlights: Dessa är små och kompakta ljuskällor som kan användas för att belysa specifika områden eller objekt, som träd eller skulpturer.
  • LED-strips: Dessa är flexibla remsor med små LED-lampor och kan användas för att skapa dekorativ belysning längs trappor, terrasser eller andra utomhusområden.

Det finns många fler typer av LED-belysning för utomhusbruk, och valet beror på vilket syfte och estetiskt utseende man är ute efter.