Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Fönsterlampa

Fönsterlampa hängande

688 st produkter
Visar 24 av 688 produkter
1
...
29

Komplettera ditt rum med en fönsterlampa och få den där mysiga känslan, både inifrån och utifrån. Visst är det en speciell känsla att komma hem en kall vinterkväll och se en fönsterlampa hängande i varje fönster i huset. Du känner verkligen att det är ett hem du kommer in i Ditt hem.

Skapa en mysig känsla genom att ha en fönsterlampa hängande

  • Hur installerar jag en hängande fönsterlampa?

    Att installera en fönsterlampa kan innebära lite trixande då de flesta fönster inte har ett uttag nära. Du har då två alternativ, som båda involverar att dra sladdar. Det ena alternativet är att du drar förlängningssladdar genom rummet, så snyggt du kan, fram till fönsterlampan. Det andra alternativet är att du bjuder hem en elektriker som installerar uttag så du enkelt och snyggt kan koppla in lampan.
  • Hur stark glödlampa ska jag ha i min hängande fönsterlampa?

    Beroende på vilken funktion din fönsterlampa ska fylla kan du välja olika styrkor på glödlampan. Ska den hängande fönsterlampan enbart vara till för mysbelysning är en med lägre styrka och ett varmare ljus att föredra. Ska fönsterlampan däremot också fungera som en ljuskälla för exempelvis läsning eller rumsbelysning kan det vara bra att ha en glödlampa som är ganska stark. Utöver det beror det också på om du har möjlighet att dimmra lampan samt om det sitter en lampskärm runt glödlampan eller om glödlampan är bar.
  • Finns det olika sorters fönsterlampor?

    Det är du som väljer vilken typ av lampa du vill ha i ditt fönster. Vilken lampa som helst blir en fönsterlampa om du placerar den i ett fönster. Du kan ha en hängande fönsterlampa, en klotlampa, en bordslampa eller en fönsterlampa på fot, alla typer av lampor fungerar! Fördelen med en hängande fönsterlampa är att den inte tar någon plats på fönsterbrädet. I slutänden handlar det om smak och plats. På Chilli har vi ett stort utbud av alla typer av lampor som kan passa i ett fönster.