categoryTopBlock
Alla Inomhusbelysning

Fönsterlampor - Hängande och på fot

128st fönsterlampa

Hos Chilli hittar du stilfulla fönsterlampor för alla hem. Vi har ett brett utbud av fönsterlampor i en mängd olika design, stil och färg. Vi har både hängande fönsterlampor och fönsterlampor på fot. Välj mellan stilfulla och moderna fönsterlampor i mässing, glas, koppar, kristall, krom, metall, trä och marmor. Hos Chilli hittar du fönsterlampor med LED, glödlampa eller batteridriven. Fönsterlampor kan lyfta vilket rum som helst till nya höjder genom att skapa ett stilfullt helhetsintryck i rummet. Hos Chilli hittar du billiga fönsterlampor online för alla hem. Beställ dina favoriter redan idag!

Fönsterlampor på fot eller hängande?

Det finns en uppsjö av vackra fönsterlampor att välja på och ibland kan det vara svårt att veta vilken modell man ska välja. Hängande fönsterlampor passar de flesta fönster och blir en stilfull inredningsdetalj som ger ifrån sig ett stämningsfullt sken. I det industriella hemmet är en hängande pendellampa med exponerad glödlampa och kromdetaljer är helt rätt. I ett hem med lantlig stil inspirerat av shabby chic så gör sig en hängande fönsterlampa i kristall i antik stil utmärkt. För det moderna hemmet är en stilren hängande modell i mässing och glas ett klokt val. En hängande fönsterlampa fäster du enkelt i taket eller längs gardinstången.

Du kan också välja en stående fönsterlampa på fot. Fördelen med det är att du enkelt och praktiskt kan flytta den för att använda den som bordslampa eller sänglampa. En vacker fönsterlampa i marmor lyfter vilket fönster som helst till nya höjder och fungerar minst lika fint som dekoration i vardagsrummet eller på byrån i hallen. Likaså är en stilren fönsterlampa i trä med lampskärm i tyg är en tidlös inredningsdetalj. Kanske vill du tillföra en stående fönsterlampa i cool design för att bryta av med i ett annars stilrent och enkelt sovrum? Välj och vraka i Chillis breda utbud av fönsterlampor online.

Fönsterlampor för alla tillfällen

Förnya och byt gärna ut dina fönsterbelysning efter årstid. Att byta ut små inredningsdetaljer kan göra mycket för helheten i ditt hem, utan att du behöver göra större förändringar. Vem älskar inte när hemmet känns nytt och inspirerande? Under sommaren och våren passar det fint med en enkel hängande fönsterlampa. Under hösten och vintern kan du med fördel byta ut din fönsterbelysning till en större bordslampa som sprider gott om ljus eller en stämningsfull ljusstake när det närmar sig jul. Rätt belysning kan göra underverk med inredningen i ett hem! Så ta din tid att tänka igenom vilken fönsterbelysning du vill kombinera tillsammans med din inredning. Lycka till!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende