Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Fönsterlampa

Fönsterlampa på fot

191 st produkter
Visar 24 av 191 produkter
1
...
8

Snygg lampa på fönsterbräda - Stil & funktion

Fönsterlampor på fot kombinerar funktion och stil på ett perfekt sätt. De ger ett mjukt och varmt ljus i rummet samtidigt som de fungerar som en vacker inredningsdetalj och bidrar till att göra ditt hem välkomnande från utsidan. Hos Chilli finns ett brett sortiment av fönsterlampor på fot i olika modeller, former, färger och material, vilket gör det lätt för dig att hitta den som passar perfekt för ditt hem.

Kan jag använda en stående fönsterlampa som primär ljuskälla i ett rum?

Det beror på storleken på lampan och ditt behov av ljus i rummet. Fönsterlampor är främst avsedda som en extra ljuskälla eller som stämningsbelysning. För en större belysning rekommenderar vi att du väljer en taklampa eller golvlampa som primär ljuskälla.

Vilken typ av ljuskälla ska jag använda i min fönsterlampa?

Det beror på vilken typ av lampa du har och vilket slags ljus du föredrar. LED-lampor är ett miljövänligt och energieffektivt alternativ som ger ett mjukt och varmt ljus. Glödlampor ger en mer klassisk och varmare ton i ljuset.

Vilken höjd ska min fönsterlampa på fot ha?

Höjden på din stående fönsterlampa beror på höjden på ditt fönster och hur du vill att lampan ska se ut i förhållande till fönstret. Vi rekommenderar att lampan har en höjd som är lägre än fönstrets höjd för en balanserad look.