Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sovrumslampa

Sovrumslampa tak

572 st produkter
Visar 24 av 572 produkter
1
...
24

Utforska vårt stora sortiment av taklampor för sovrummet på Chilli. Hos oss hittar du ett brett urval av stilar, material och storlekar som passar alla smaker och inredningar. Välj bland moderna, minimalistiska designer som skapar en stilistisk clean känsla eller klassiska, eleganta lampor som genererar en varm och ombonad atmosfär i ditt sovrum. En snygg taklampa kan förvandla hela sovrummet och fungera som en vacker blickpunkt. Handla hos Chilli för att hitta den perfekta taklampan som ger ditt sovrum den lilla extra touchen som sätter pricken över i:et.

Vilken typ av taklampa passar bäst i ett sovrum?

Det finns ingen universell regel för vilken typ av taklampa som passar bäst i ett sovrum, eftersom det beror på dina personliga preferenser, rummets storlek och inredningsstil. Välj en lampa som du tycker om och som get ditt sovrum den stil och känsla du vill ha samtidigt som den ger tillräckligt med ljus för dina behov.

Är LED-lampor lämpliga för sovrumstaklampor?

Ja, LED-lampor är lämpliga för sovrumstaklampor eftersom de är energieffektiva och har en lång livslängd. Dessutom ger de ett behagligt ljus som är perfekt för sovrummet. Välj en LED-lampa med en varmvit färgtemperatur för att skapa en avslappnande och mysig atmosfär.

Vilken höjd bör jag hänga min taklampa på i sovrummet?

Takhöjden i rummet samt storleken på den taklampa du väljer påverkar såklart vilken höjd du ska hänga lampan på i sovrummet. Generellt sett bör lampan hängas minst 20-30 cm under taket för att ge en bra ljusspridning och för att inte skapa onödiga skuggor. Justera höjden efter dina personliga preferenser och rummets utformning. Skulle du vara osäker är du varmt välkommen att kontakta Chillis kundservice.