Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Vägglampor inomhus

185 st produkter
Visar 24 av 185 produkter
1
...
8

Populära filtreringar

Vägglampa inomhus - Förändra rummet med en vägghängd lampa

Vägglampor är många gånger en oupptäckt och oanvänd hemlighet som på ett överraskande sätt kan göra väsentligt stor skillnad i ett hems inredning. Som det ser ut idag är det främst golvlampor, taklampor och bordslampor som används i svenska hem. Men många skulle kunna få till en häftig förändring om de bara vågade testa och experimentera med en vägglampa. Vi på Chilli tycker absolut att ni ska prova, för det är något alldeles särskilt med en vägglampa när den sitter på väggen och lyser upp hus och hem.

Vägglampor för alla hem

  • Passar vägglampor i alla hem?

    Hos Chilli hittar du en mängd olika golvlampor i olika stilar och utföranden. Det spelar egentligen inte så stor roll vad du har för stil eller intresse – här kommer du att hitta en lampa som passar alldeles utmärkt i ditt hem! Det kan vara allt från snygga lampor med dimmer, till lampor i design som verkligen är iögonfallande. Eller så är det kanske en golvlampa i mässing, i retro stil eller i koppar som lockar? Det spelar helt enkelt ingen roll; här på Chilli hittar du allt du kan tänka dig, så sätt igång och upptäck vårt sortiment! Välj soffa efter vad du tycker är snyggt men tänk också på att se till att soffan är bekväm. kan hjälpa dig att förgylla vardagen och stilla dina behov. Välj en som är bra att sova i, vare sig du själv ska spendera dina nätter där, eller om det är dina övernattningsgäster. Komplettera din soffa med en bäddmadrass för extra skön liggkomfort. Denna kan enkelt och smidigt förvaras i en bäddsoffa med förvaring. Är du ute efter en lampa till ditt hem som är unik i sitt slag, samtidigt som den har flera olika användningsområden? Då är det en väldigt bra idé att spana in det utbud av vägglampor som Chilli har. För när väl din vägglampa sitter på plats, blir den en självklar och uppskattad del av din inredning, och något som du kommer att kunna njuta av i många, många år. Vägglampor är ju inte bara till för att placeras på väggen i sovrummet för att användas som läslampa – funktionerna är som sagt många
  • Hur inreder man med en vägglampa?

    På en framåtbäddad bäddsoffa ligger oftast bäddsatsen under sittdynorna och dessa ser mer ut som traditionella soffor utan bädd. De flesta av våra framåtbäddade soffor har en enkel sängstomme så vi rekommenderar att de framförallt används som tillfällig övernattning.  Med en vägglampa kan du också ge din inredning effektiv punktbelysning som vackert lyser upp delar av din inredning som du vill sätta fokus på. Lamporna passar dessutom utmärkt i köket, där bra och effektiv belysning gör det lättare att laga och piffa till maten. Det får du med hjälp av vägglampor, om du inte bara är ute efter att låta själva vägglampan i sig vara en delikat del av din inredning. Vägglampor inomhus är med andra ord ett stort område, som är lätt att experimentera med och roliga att upptäcka. Snygga vägglampor i sovrum, kök och vardagsrum ger dig verkligen en unik inredning och det finns många varianter att välja på, som till exempel en vägglampa i mässing.
  • Vilken vägglampa ska jag välja?

    På Chilli har vi vägglampor av alla de slag som passar för dina behov. Oavsett om du är intresserad av en vägglampa inomhus i mässing, i retro stil eller med en spännande form, så är det här hos oss som du hittar det du letar efter. Så förhöj utseendet i din hall, ditt sovrum eller ditt kök med en vägglampa för bättre och effektivare ljus vid matlagningen. Alla rum och alla behov blir tillgodosedda här hos oss!