Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Vägglampa

Vägglampa rustik

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Rustika vägglampor präglas av en äldre och ibland lite grövre design som ofta för tankarna till landsbygden eller tidigare sekler. Med en rå finish och ofta tillverkade i material som trä eller annat grovt material, ger de en varm och hemtrevlig känsla till varje rum.

Frågor och svar om vägglampor i antik stil

Vad är kännetecken för en rustik vägglampa?

Kännetecken inkluderar grova, obehandlade material, ofta med antik finish eller traditionell design. En rustik vägglampa har ofta element av robust och naturligt utseende, ofta tillverkad av material som trä, metall eller smidesjärn, och den strävar efter att återskapa en känsla av lantlig charm och äkthet.

Kan en rustik vägglampa passa i ett modernt hem?

Absolut! Kombinationen av rustika och moderna element kan skapa en intressant kontrast och ge djup till inredningen. Rustika vägglampor fungerar bra i vardagsrum, sovrum, matsalar och korridorer/hallar, där de kan addera en touch av rustik charm och varm belysning för att skapa en ombonad känsla.

Vilka inredningsstilar kompletteras väl med rustika vägglampor?

Rustika vägglampor passar utmärkt i lantliga, cottage-, bondgårds- och vintage-inredningsstilar, där deras äkta och enkla design ger en varm och inbjudande atmosfär.