Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Vägglampa

Vägglampa i glas

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

Populära filtreringar

En vägglampa i glas för med sig en subtil elegans och kan skapa ett vackert ljusspel på dina väggar. Genom glasets genomskinlighet skapas en mjuk och behaglig belysning som kan förvandla känslan i rummet. Vägglampan i glas är både en praktisk ljuskälla och en dekorativ detalj som kan höja inredningens och rummets visuella appell.

Frågor om vägglampor i glas

På vilka platser i hemmet passar vägglampor i glas bäst?

Vägglampor i glas passar väl i många delar av hemmet, inklusive vardagsrum, sovrum och korridorer. Deras mjuka och spridande ljus gör dem idealiska för att skapa en avslappnad och välkomnande atmosfär.

Kan en vägglampa i glas monteras i olika höjder på väggen för olika effekter?

Absolut, monteringshöjden påverkar hur ljuset sprids och skapar visuell effekt. Att montera lampan högre upp kan skapa ett indirekt ljus och mjukare atmosfär, medan en lägre montering ger en mer koncentrerad ljuskälla.

Kan jag använda en vägglampa i glas som enda ljuskälla i ett rum?

Det beror på rummets storlek och dina belysningsbehov. En vägglampa i glas kan fungera som en stämningsfull komplettering till andra ljuskällor, men om rummet är stort kan det vara bra att ha ytterligare belysning för att uppnå tillräcklig ljusstyrka. Alternativt att du använder dig av flera vägglampor i glas och inte bara en.