Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Julbelysning

Adventsljusstakar - Förgyll julen med en ny elljusstake

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

Populära filtreringar

En adventsljusstake är kanske den mest traditionella juldekorationen som vi inte kan vara utan. Alla har vi väl en eller flera olika ljusstakar som varje vinter dammas av för att ytterligare ett år pryda våra hem i juletid. Problemet många gånger är att vi aldrig riktigt kan vara säkra på om de fungerar, speciellt om de köpts billigt en gång i tiden. Och dessutom är det alltid svårt att veta om hela ljusstaken är trasig, eller om det enbart är en lampa. 

Adventsljusstakar av hög kvalitet

Hur mycket ström drar en adventsljusstake?

En traditionell adventsljusstake med 7 ljus förbrukar ungefär 1,4 W. Det innebär att en klassisk elljusstake använder cirka 15 kilowattimmar om den är tänd dygnet runt i en månad. Om du istället har en adventsljusstake med LED-lampor som är tända dygnet runt i en månad, förbrukar den ungefär 1/30-del av en vanlig adventsljusstake.

Måste jag ha en klassisk adventsljusstake?

Ljusstaken har genomgått en massiv revolution de senaste åren. Klassiska adventsljusstakar är inte längre lika vanliga, utan nu kommer de även i moderna tappningar vilket gör att vi verkligen kan hitta dem som passar till vår övriga stil, utan att för den sakens skull tumma alls på den julkänsla som ljusstakar ger. Men bara för att vi lever i moderna tider så behöver det inte betyda att klassiska adventsljusstakar är på väg bort – de har naturligtvis också sin givna plats hos dig som uppskattar det allra mest klassiska.

Vilken typ av adventsljusstakar säljer ni på Chilli?

Du hittar alla varianter här hos oss på Chilli – både moderna ljusstakar och klassiska adventsljusstakar och allt däremellan. Du behöver med andra ord inte leta speciellt mycket eller länge för att hitta precis de ljusstakar som du alltid har drömt om att äga; för de finns här i vårt sortiment. Dessa ljusdekorationer är en grundbult i julstämningen och det är också därför klokt att lägga ner energi på att hitta den rätta. Det gör att du bygger upp en julkänsla i ditt hem som inte går att jämföra med någon annan. Adventsljusstaken blir inte enbart vacker och stämningsfull, den hjälper dig också att skapa din alldeles egen julkänsla.

Elektrisk Adventsljusstake eller inte?

Att testa lampor är kanske lika mycket en jultradition som att ställa fram ljusstakar, men när du köper dina adventsljusstakar från oss på Chilli kan vi garantera att de alltid är producerade med toppkvalitet i fokus. Chilli har inte enbart elektriska adventsljusstakar. Här hittar du också ljusstakar som är ämnade för stearinljus och blockljus, vilket betyder att alla aspekter täcks in av vårt sortiment. Bland våra ljusstakar hittar du både vackra elljusstakar och läckra träljusstakar, och det är du som avgör vad som passar allra bäst i ditt juliga hem. Det vi kan göra för att underlätta är att ge dig ett stort utbud av högkvalitativa produkter till ett bra pris, med snabb leveranstid. Du kan med andra ord lita på att vi på Chilli kommer att ordna så att du får den jul som du vill ha, med vackra och stämningsfulla ljusstakar på precis rätt ställe.