categoryTopBlock
Julbelysning

Adventsljusstake i guld

3st produkter
  • Guld

Guldiga adventsljusstakar ger en känsla av både lyx och samtidigt en klassisk gammaldags jul under hela julperioden. Deras skimrande yta reflekterar ljuset från ljusen på ett imponerande sätt och skapar en varm atmosfär i hemmet. Att ha en adventsljusstake i guld i fönstret ger inte bara dig själv en mysig känsla, även personer som går förbi ditt hem i vintermörkret kan få njuta av det vackra skenet av din guldiga adventsljusstake.

Frågor och svar om adventsljusstakar i guld

Är adventsljusstaken gjord av äkta guld?

De flesta guldiga adventsljusstakar är inte gjorda av äkta guld, utan är oftast guldtonade genom färg eller ytbehandling.

Hur rengör jag en adventsljusstake guld?

Använd en mjuk trasa och eventuellt ett skonsamt rengöringsmedel. Undvik att skrapa ytan då detta kan skada den guldiga finishen. Läs informationen från tillverkaren för att veta hur du tar hand om just din ljusstake. Är du osäker är du varmt välkommen att kontakta Chilli's kundservice.

Kan jag använda en adventsljusstake guld året runt?

Kan och kan.. En adventssljustake är mest förknippade med julen, men det är självklart upp till dig om du vill använda din adventsljusstake hela året om eller bara under jultiden.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)