Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Adventsljusstake

Svarta adventsljusstakar

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

  • Vad har Chilli för svarta adventsljusstakar?

    Den adventsljusstake du sätter upp hemma i fönstret eller på köksbordet måste inte vara klassiskt röd eller grön. Fler alternativ än så finner du nämligen bland valmöjligheterna i vårt utbud hos Chilli. Här finns stilrena och svarta adventsljusstakar i flera olika designer. Förutom de klassiska alternativen kan du välja bland mer alternativa och futuristiskt inspirerade produkter.
  • Kan svart vara en julfärg?

    Rött, grönt och vitt har kommit att bli synonymt med färger förknippade med julsäsongen. Svart, och i synnerhet svarta adventsljusstakar, kan dock på ett mycket stilrent vis bryta mönster och skapa elegant variation bland de traditionella julfärgerna. Det är helt klart inget fel att sätta upp en svart adventsljusstake i fönstret för att lysa upp de mörka decemberkvällarna.
  • Kan jag ha levande ljus i min adventsljusstake?

    Vii på Chilli ser till att du kan skapa julstämning hemma genom att erbjuda alternativ på svarta adventsljusstakar med plats för levande ljus. Tänd ett ljus varje söndag fram till jul och räkna ned veckorna till julafton. Självklart finns det även elektriska adventsljusstakar med lampor i samma färg om du föredrar dessa. Då slipper du brandrisken och kan låta ljusen lysa även när du inte är hemma.