Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 46 produkter
12

Populära filtreringar

Få ordning och reda bland dina prylar med snygga och praktiska hurtsar från Chilli. Med en hurts på hjul får du en smidig och funktionell förvaringslösning som du kan ha nära till hands. Dra fram och ställ undan efter dina behov och önskemål, och göm undan personliga värdesaker med våra låsbara hurtsar. Att placera en hurts under, eller vid sidan av ett bord, är ett smart sätt att förvandla en gömd yta till användbar förvaring. Vi erbjuder hurtsar i olika utföranden, material och stilar.

Hurstar erbjuder funktionella förvaringslösningar

Förvaring är A och O, och ju mindre yta du har att inreda desto viktigare blir det med dold förvaring där du kan dölja undan grejer som du inte önskar ska ligga framme och ta upp onödig plats. Ett bra sätt att få ordning och reda hemma är att inreda med en hurts på hjul som du kan dra fram och styra undan efter behov. Våra hurtsar erbjuder praktiska förvaringslösningar och fungerar lika bra att använda fristående som tillsammans med andra möbler. Komplettera gärna hemmakontoret med en hurts till skrivbordet för smidig förvaring av papper, pärmar och andra kontorsprylar. Har du viktiga papper och andra personliga prylar som du inte vill att andra ska kunna komma åt rekommenderar vi att du satsar på en hurts med lås. Men en hurts kan användas till så mycket mer än till kontorsförvaring. Kanske behöver du extra avlastningsyta och förvaring i badrummet? Eller varför inte använda en hurts på hjul som ett nattduksbord eller förflyttningsbar byrå i sovrummet? Även i köket kan en hurts komma till stor användning, inte minst eftersom den erbjuder praktisk förvaring som mer eller mindre är ett ihållande behov i köksmiljöer. Kort och gott, en hurts på hjul erbjuder praktiska förvaringslösning i hemmet alla rum - så även i garage.

 

Välj en hurts som matchar din inredningsstil

Hos oss kan du välja från ett varierat urval av väldesignade hurtsar för smart och smakfull förvaring i ditt hem. Här hittar du hurtsar i vackra och levande naturmaterial som ek och lärk, samt antracit vilket är bergart som bildas av stenkol. För dig som letar efter en riktig färgklick erbjuder vi även hurtsar i lekfulla färger som blått, rosa och gult. Givetvis hittar du även hurtsar i vit färg som passar utmärkt i det med den skandinaviska inredningsstilen, samt hurtsar med härlig svärta som ger rummet ett effektfullt djup. Här finns en hurts för alla smaker och hem. Välkommen att utforska vårt utbud och hitta din favorit. Har du frågor om våra produkter eller om ditt köp är du alltid välkommen att kontakta vår kundsupport, så hjälper vi dig till rätta. Vi på Chilli erbjuder ett brett sortiment med praktiska och snygga förvaringsmöbler, allt från byråer, garderober och vitrinskåp till skoförvaring och sittmöbler med förvaring. Du får dina möbler smidigt levererade hem till dig och alltid med 365 dagars öppet köp.