Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 6 av 6 produkter

En sekretär är en person som ansvarar för administrativa uppgifter och kontorsarbete. De vanligaste arbetsuppgifterna för en sekretär inkluderar att ta emot och hantera telefonsamtal, skriva och redigera korrespondens, organisera och planera möten, boka resor och hantera dokumentation. En sekretär behöver vara organiserad, noggrann och ha goda kommunikationsfärdigheter. De är ofta en viktig del av ett team eller en organisation och hjälper till att hålla saker och ting i ordning och underlättar för att arbetsflödet ska fungera smidigt.

Vanliga frågor om Sekretär

  • Vad betyder sekretär?

    Sekretär är ett ord som kommer från franskan och betyder "skrivare" eller "skrivbordsarbetare". I dagens sammanhang syftar det vanligtvis på en person som utför administrativa uppgifter och assisterar en chef eller ledare på kontoret. En sekretär kan till exempel hantera korrespondens, boka möten, organisera dokument och ta emot besökare. Rollen som sekretär kan variera beroende på arbetsplats och ansvarsområden.
  • Vad är det för skillnad på chiffonje och sekretär?

    En chiffonje och en sekretär är båda typer av möbler, men de skiljer sig åt i utseende och funktion.
  • Vilka material är vanliga på sekretärer?

    Vanliga material som används på sekretärer inkluderar trä, metall och glas. Trä är det mest traditionella och populära materialet för sekretärer och kan vara i olika träslag såsom ek, bok, teak eller valnöt. Metall används ofta för att ge en modern och industriell känsla till sekretärer, medan glas kan användas för att skapa en luftig och transparent design. Andra material, som exempelvis plast eller laminat, kan också förekomma på sekretärer beroende på tillverkare och design.