Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Visar 24 av 687 produkter
1
...
29

Populära filtreringar

Välkommen till Chilli, där du kan hitta de senaste inredningstrenderna till överkomliga priser! Förvaringsmöbler är en viktig del av varje hem, och vårt sortiment av byråer ger dig både stil och funktion. Vi har ett brett utbud av storlekar, färger och material för att passa alla behov och inredningsstilar. Kanske är du ute efter en smal byrå till hallen, en gedigen byrå till sovrummet, eller en liten byrå till gästrummet? Skapa ordning och reda i ditt hem med en snygg byrå från Chilli!

En byrå är mer än bara en praktisk förvaringsmöbel

  • Hur kan jag välja rätt storlek på min byrå?

    För att välja rätt storlek på din byrå bör du först bestämma vilka föremål du vill förvara i den. Tänk på höjden, bredden och djupet på föremålen för att välja en byrå med tillräckligt med utrymme. Tänk också på var du ska placera din byrå för att se till att den passar i rummet.
  • Var kan en byrå placeras i hemmet?

    En byrå kan placeras i många olika rum i hemmet, till exempel i sovrummet som en klassisk klädbyrå eller som nattduksbord, i hallen för att förvara vantar och mössor och som extra avlastningsyta, i vardagsrummet för att hålla ordning bland tekniska prylar och böcker, i barnrummet för att organisera leksaker och andra föremål, i badrummet för att förvara småprylar och skönhetsprodukter, och i köket som en kreativ lösning som en köksö.
  • Vilken typ av byrå passar bäst för klädesförvaring?

    En byrå med utdragbara lådor är perfekt för klädesförvaring, särskilt om du behöver förvara olika typer av klädesplagg. För mindre föremål och prylar är en byrå med små lådor ett bra alternativ.