categoryTopBlock
Förvaringsmöbler

Byråer

1 072st produkter
REA

Grunden för ett ordnat och trivsamt hem är smart förvaring, som en funktionell och snygg byrå. En byrå löser de flesta förvaringsbehov, oavsett om det handlar om kläder eller andra prylar. Utan att ta upp speciellt mycket utrymme sväljer våra byråer de mesta. Välj mellan olika modeller och storlekar och hitta den som passar dig och ditt hem bäst. Kanske är du ute efter en smal byrå till hallen, en gedigen byrå till sovrummet, eller en liten byrå till gästrummet? Upptäck vårt utbud av byråer och hitta dina favoriter!

En byrå är mer än bara en praktisk förvaringsmöbel

Byråns främsta syfte är givetvis att lösa dina förvaringsbehov. Men även om det är insidan som hjälper oss mest så handlar det inte enbart om vad en byrå har för användningsområden, utan också i allra högsta grad om hur din byrå ser ut. Faktum är att byrån är lika praktisk, som den är en estetiskt tilltalande inredningsdetalj. Dessutom kan du använda ytan ovanpå byrån till att dekorera med fotoramar, ljusstakar och andra vackra stilleben för att ge hemmet en extra ombonad känsla. Därför har vi på Chilli samlat ett brett utbud av byråer i olika stilar, material och färger. Hos oss hittar du allt ifrån en vacker rokokobyrå i valnöt eller en gustaviansk byrå i mörkbrunt trä, till en stilren och modern byrå i vit eller svart högglans – för att bara nämna en bråkdel av de byråer vi har i vårt sortiment. Här finns något för alla smaker och stilar, oavsett om du är ute efter en byrå för den trendmedvetna, eller en byrå i vintage eller retroinspirerad stil. Våra byråer är tillverkade i slitstarka och högkvalitativa trämaterial som exempelvis furu, björk och ek, med standarddjup på 30, 35 eller 40 cm. Välj den byrå som passar dig och dina förvaringsbehov bäst, och klicka hem den snabbt och enkelt i vår webbshop. Kanske är du ute efter en förflyttningsbar byrå på hjul? Då kan någon av våra hurtsar vara ett bra alternativ.

 

Alla rum behöver en byrå

Byrån är den ideala förvaringsmöbeln för hemmets alla rum där du behöver smart förvaring, stora som små.

Byrå i sovrum

Byråns kanske mest givna plats är i sovrummet. Här kan den användas som klassisk klädbyrå, men små byråer passar dessutom utmärkt som nattduksbord. En byrå med utdragbara lådor är perfekt för olika typer av klädesplagg, medan en byrå med små lådor är ett bra alternativ för dig som vill organisera och förvara mindre föremål och prylar. I vårt sortiment hittar du även köpmansdiskar, ett utmärkt val för din som vill ha en byrå med många lådor i olika storlekar - En byrå 2.0. Kanske en söt byrå med korgar?

Byrå i hall

Med en hallbyrå kan du enkelt gömma undan vantar, mössor och anta saker som annars bara ligger framme och tar upp yta. Dessutom får du en extra avlastningsyta, något som ofta saknas i entré- och hallutrymmen.

Byrå vardagsrum

En byrå är perfekt att placera i vardagsrummet och hjälper dig att få ordning och reda bland allt från tekniska prylar, till böcker och skivsamlingar. Hos oss hittar du även vitrinskåp, skänkar och tv bänkar med riktigt bra förvaringsutrymme.

Byrå i barnrum

I barnrummet blir det lätt stökigt bland leksaker och andra föremål. En byrå ger dig smart förvaring och hjälper dig att hålla ordning och reda. Med en hög byrå kan du välja vilka saker du vill ha åtkomligt för barnen. Placera sådant som du inte vill att de ska kunna komma åt i de översta lådorna, medan barnen själva kan plocka fram och lägga tillbaka leksaker från de nedersta.

Byrå i badrum

En liten byrå är perfekt för alla småprylar och hygien- och skönhetsprodukter som annars dräller runt i badrummet. Avlastningsytan kan även bli en plats för ljus, eller dekorativ grönska, och ge badrummet en lyxig och avslappnad känsla.

Byrå i köket

Jodå, en byrå kan vara en utmärkt förvaringsmöbel även i köket! Har du gott om utrymme i ditt kök kan en byrå också bli en kreativ lösning som en köksö.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Med hjul
Höj och sänkbar
Spegel
Förvaringstyp
Förvaring
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Motiv
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Med belysning
Placering
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans inom 2-6 vardagar
REA