Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Visar 24 av 31 produkter
12

Populära filtreringar

En hurts på hjul är en perfekt del av inredningen på hemmakontoret. En hurts på hjul är en mångsidig och praktisk möbel som med lätthet kan stå under ditt skrivbord om du vill gömma undan den lite, men kan också med fördel stå framme och du får därmed en praktisk extra avlastningsyta. I och med att hurtsen har hjul behöver du inte bestämma dig, du flyttar med enkelhet runt den till den plats du vill ha den för dagen.En hurts på hjul har ofta flera hyllplan eller lådor vilket gör hurtsen till en utmärkt möbel för att organisera och förvara allt från böcker, dokument, papper, skrivböcker, sladdar och allt annat som hör kontoret till.

Vanliga frågor om hurts på hjul

Vilka typer av hurts på hjul kan jag köpa på Chilli?

Det finns en mängd olika hurtsar att välja på hos oss. Vi har både höga och låga hurtsar, med och utan hjul, i färg och svarta och vita. Vi har även hurtsar på hjul i olika material och stilar.

Hur kan jag bäst organisera föremål i en hurts?

För att organisera föremål i en hurts kan du använda olika kategorier och grupperingar. Använd korgar, lådinsatser och hyllavdelare för att hålla ordning på småsaker och undvik överbelastning.

Vilka material är vanliga för hurts på hjul?

En hurts på hjul kan vara tillverkad i trä, inklusive ek, tall och valnöt. Men det finns också moderna varianter i metall, glas och kompositmaterial.