Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Skåp

Barskåp

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Ett barskåp från Chilli är en perfekt möbel för att skapa en elegant och sofistikerad atmosfär i ditt hem. Med ett barskåp kan du visa upp dina finaste glas, shakers och andra dryckesaccessoarer samtidigt som du har allt du behöver på ett ställe. Chillis barskåp finns i olika storlekar och stilar, från klassiska till moderna och är ett utmärkt sätt att lägga till lite lyx och elegans till ditt hem. Med ett barskåp kan du bjuda in vänner och familj till en härlig stund i baren hemma och njuta av dina favoritdrycker i en bekväm och elegant miljö.

Vilka olika typer av barskåp finns det på Chilli?

Det finns många olika typer av barskåp att välja mellan, från fristående skåp till globformade barskåp. Du kan också välja mellan olika material som trä, glas och metall och olika stilar, från moderna och minimalistiska till klassiska och traditionella.

Vilket material är bäst för ett barskåp?

Det finns flera materialval att välja mellan för ett barskåp, inklusive trä, glas och metall. Valet av material beror på din personliga stil och preferenser. Träbarskåp ger en klassisk och elegant känsla och kan enkelt matchas med andra möbler i rummet. Metallbarskåp ger en modern och industriell känsla och passar bra i ett modernt hem. Glasbarskåp ger en mer lyxig känsla och passar bra om du vill visa upp din dryckessamling.

Kan jag använda ett barskåp som förvaring för andra saker än drycker?

Ja, beroende på barskåpets utformning kan det användas för att förvara andra saker än drycker, som till exempel glas, tallrikar eller cocktailtillbehör.