Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Kontorsskåp

Arkivskåp & hängmappsskåp

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Arkivskåp och hängmappsskåp är viktiga möbler för att organisera och förvara dokument och papper på kontoret eller i hemmet. Arkivskåp är vanligtvis tillverkade av metall och har flera hyllor eller lådor för att rymma mappar, pärmar eller andra filer. Hängmappsskåp å andra sidan är speciellt utformade för att hänga mappar vertikalt, vilket underlättar åtkomst och arkivering av dokument. Båda typerna av skåp är idealiska för att hålla ordning och strukturera viktiga papper, och de kommer i olika storlekar och utföranden för att passa olika behov och utrymmen.

Vanliga frågor om Arkivskåp & hängmappsskåp

Vad är fördelarna med att använda arkivskåp?

Att använda arkivskåp har flera fördelar:

  • Organisering: Arkivskåp hjälper till att organisera och hålla ordning på dokument och filer. Det ger en strukturerad och effektiv metod för att lagra och hitta viktiga papper.
  • Säkerhet: Arkivskåp är utformade för att skydda dokument från skador, såsom brand, vatten eller stöld. De är vanligtvis tillverkade av brandsäkert material och kan ha låssystem för att förhindra obehörig åtkomst.
  • Platsbesparande: Genom att använda arkivskåp kan du utnyttja utrymmet bättre och minska röran på kontoret. Du kan stapla filer vertikalt och maximera ytan.
  • Personuppgiftsskydd: För organisationer som hanterar känsliga personuppgifter är arkivskåp ett viktigt verktyg för att uppfylla dataskyddsförordningen (GDPR). Det hjälper till att skydda integriteten och säkerheten för personliga dokument.
  • Långsiktig lagring: Arkivskåp är särskilt utformade för att hålla dokument och filer i gott skick under lång tid. De är motståndskraftiga mot fukt, damm och slitage, vilket gör dem idealiska för att arkivera viktiga handlingar på lång sikt.