Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Småförvaring

Förvaringskorg

53 st produkter
Visar 24 av 53 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Förvaring är A och O för ett organiserat hem. Hos Chilli hittar du förvaringskorgar i en mängd olika utföranden. Vi har med andra ord något som passar alla inredningsstilar och som kompletterar ditt hem. Botanisera dig i vårt stora utbud och beställ förvaringskorg billigt Online från Chilli.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag ha förvaringskorg i badrum?

    Ja absolut! De är perfekta att ha toalettpapper, hygienartiklar eller varför inte tvättmedel. Det är bra att välja korgar som går att tvätta eller material som är lätta att rengöra, förvaringskorg i tyg är ett bra alternativ.
  • Hur inreder jag med snygga förvaringskorgar?

    En korg har många användningsområden där olika modeller gör sig snygga i många delar av hemmet. Inred med värme och stil med en flätad förvaringskorg i naturfärger. Du kan även använda en korg som kruka, förvaring till kontoret eller gömma undan prylar med en förvaringskorg med lock.
  • Kan jag köpa förvaringskorgar till barn?

    I ett barnrum är alla möjliga saker framme, allt ifrån leksaker till pyssel. Detta är sådant som är skönt att städa undan och förvara i olika korgar. På så vis är de enkla att plocka fram och undan. I Chillis sortiment hittar du olika förvaringskorgar som passar alla barnrum. Bläddra bland både stor och liten förvaringskorg i olika färger och material för att hitta den som bäst matchar ditt och ditt barns behov.