Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 14 av 14 produkter

Upptäck vårt utbud av stilrena och praktiska vedkorgar på Chilli. En vedkorg är inte bara en praktisk förvaringslösning för din ved, utan också en inredningsdetalj som bidrar till en mysig atmosfär i ditt hem. Vi erbjuder vedkorgar i olika material, storlekar och stilar för att passa alla smaker och behov. Välj bland traditionella träkorgar, robusta metallkorgar eller moderna korgar med hjul för enkel förflyttning. Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta vedkorgen för ditt hem idag.

Vilket material är bäst för en vedkorg?

Det bästa materialet för en vedkorg beror på dina personliga preferenser och inredningsstil. Trä, metall och rotting är vanliga material som används för vedkorgar. Trä ger en rustik och traditionell känsla, medan metallkorgar är mer robusta och lätta att rengöra. Rottingkorgar är lätta och flexibla, men kanske inte lika hållbara som trä eller metall.

Behöver jag något särskilt underlag under vedkorgen?

Det kan vara bra att ha något skyddande underlag under vedkorgen, särskilt om den står på känsliga golv som trä eller laminat. Ett underlag kan hjälpa till att förhindra repor och skydda golvet från smuts och eventuella flisor från veden. Du kan använda en matta, en bricka eller något annat skyddande material som passar din inredning och golvyta.

Kan jag använda vedkorgen för annan förvaring än ved?

Ja, vedkorgar kan användas för annan förvaring än ved. Du kan använda dem för att förvara filtar, kuddar, tidningar eller leksaker. Du väljer själv hur du vill använda din vedkorg.