Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 1 av 1 produkter

En picknickkorg är en behändig och praktisk lösning för att njuta av en utomhusmåltid. Den är vanligtvis tillverkad av korgmaterial som rotting eller bambu och har ett handtag för enkel transport. Picknickkorgen är designad med olika fack och fack för att hålla mat, drycker och picknicktillbehör organiserade. Den kan innehålla allt från tallrikar, bestick och glas till servetter, kylväskor och filtar. Picknickkorgen är perfekt för utflykter till parken, stranden eller skogen och gör det möjligt att njuta av en härlig måltid utomhus tillsammans med familj och vänner.

Vanliga frågor om Picknickkorg

  • Vad har man i en picknickkorg?

    I en picknickkorg kan man ha en mängd olika saker beroende på personliga preferenser och tillfället. Vanligtvis inkluderar en picknickkorg mat och dryck som är lätt att äta utomhus. Exempel på vanliga picknickmat är smörgåsar, frukt, grönsaker, sallad, kakor, snacks och drycker som vatten, juice eller läsk. Det kan också vara bra att ha med tallrikar, bestick, servetter, en picknickfilt eller stolar för att göra picknicken bekväm och trevlig.
  • Finns det olika typer av picknickkorg?

    Ja, det finns olika typer av picknickkorgar. Det finns enkla picknickkorgar som bara har ett fack för att förvara mat och dryck. Det finns också mer avancerade picknickkorgar som har flera fack och fack för att förvara bestick, tallrikar och glas. Vissa picknickkorgar kan även ha inbyggda kylfack för att hålla maten och drycken sval under picknicken. Det finns också picknickkorgar i olika storlekar och material, som exempelvis rotting eller plast. Valet av picknickkorg beror på individuella preferenser och behov.
  • Vilket material är bäst i picknickkorg?

    Det finns olika material att välja mellan när det gäller picknickkorgar. Det beror på dina preferenser och behov. Här är några vanliga materialval: