Skippa sidhuvud och gå vidare.

Flash sale! 7% rabatt på ordpriser! Ange koden: CHFLASH7
Upphör om:

+ beställ senast 13/12 för leverans innan jul*

Visar 24 av 26 produkter
12

En handdukstork är en oumbärlig del av badrumsinredningen. På Chilli hittar du handdukstorkar som inte bara praktiska utan även stilrena och kan tillföra en extra förvaring till ditt badrum. Vi har ett brett utbud av handdukstorkar i olika storlekar, modeller och material. En handdukstork kan vara elektrisk eller vattenburen för att du ska få en varm handduk att torka dig på, men vi har även helt vanliga handdukstorkar utan några extra funktioner. På Chilli har vi handdukstorkar som kan monteras på vägg eller stå fritt.

Vilken typ av handdukstork ska jag välja?

Det beror på dina preferenser och behov. Elektriska handdukstorkar är enklare att installera och kan värma upp snabbt. Vattenburna handdukstorkar är mer energieffektiva och kan anslutas till befintligt värmesystem. Välj också en storlek och form som passar ditt badrum och din familjs behov.

Hur många handdukar får plats på en handdukstork?

Det beror på storleken på handdukstorken och handdukarna. En standardhanddukstork på cirka 60 cm i bredd kan vanligtvis rymma 2-3 handdukar. Större handdukstorkar kan rymma fler handdukar. Se till att inte överbelasta handdukstorken då det kan minska dess effektivitet.

Hur installerar jag en handdukstork?

Installationen av en handdukstork beror på vilken typ av handdukstork du har valt. Elektriska handdukstorkar är oftast enklare att installera eftersom de inte kräver någon anslutning till värmesystemet. Vattenburna handdukstorkar kräver professionell installation och anslutning till ditt befintliga värmesystem. Följ alltid tillverkarens anvisningar eller rådgör med en professionell om du är osäker på hur du ska installera handdukstorken.